Ontmoeting in de buurt: 97.340 euro

Beiaardconcerten van Sint-Catharina in weer en wind

Bescherming voorzien tegen zon en regen voor de luisteraars die elkaar wekelijks ontmoeten tijdens de beiaardconcerten van Sint-Catharina Antwerpen-Kiel. We willen ook een grote plaat ophangen bij de kerk om promotie te maken voor de wekelijkse beiaardconcerten.

Elke week van eind juni tot begin september is er een openluchtconcert op de mooie beiaard van Sint-Catharina. Mensen uit de buurt en muziekliefhebbers maken met elkaar een wekelijkse afspraak. Wij zorgen voor een drankje en versnaperingen. De luisterplaats is in de tuin van de pastorie en gratis toegankelijk voor iedereen tijdens de concerten. Maar er is geen bescherming tegen het weer. Daarom willen we een tent opstellen om in de schaduw of uit de regen te zitten. Tot nu toe mochten we een tent lenen van de scouts, maar die is nu kapot. Ook willen we de concerten bekender maken door een (jaarlijks herbruikbare) plaat op te hangen aan het Sint-Catharinaplein.

Het wekelijkse concert op zaterdag of zondag is een ontmoetingsplaats voor nogal wat mensen. Een tent zorgt ervoor dat iedereen die wil uit de wind, uit de zon en uit de regen kan zitten. We willen ook de unieke, nieuwe beiaard van Sint-Catharina bekender maken bij een groot publiek.

De tent moet stevig genoeg zijn om een seizoen te blijven staan en liefst ook nog de volgende jaren hergebruikt kunnen worden.

Tent: max € 1000 Plaat: ???

De vrijwilligers van het beiaardcomité zullen de tent opzetten en weer afbreken en opbergen. Voor de plaat: geen idee wie die kan uitvoeren of ophangen. Misschien kan de technische dienst van de stad daarbij helpen?

Prijzen opvragen voor een tent en bestellen. Bij aanvang van het beiaardseizoen tent opbouwen, na het seizoen tent opbergen tot het volgende jaar. Voor de plaat: geen idee wie de plaat of ophangmogelijkheden kan voorzien. De tekst die op de plaat moet komen + lay-out kunnen wij zelf aanleveren.

Reacties