Skip to main content
home-page
Terug naar het overzicht

Mensen samenbrengen - € 175.860

Verbinding in Kielpark

Korte omschrijving

Het Kielpark heeft veel potentie, maar wordt onderbenut.

Met dit project willen we zorgen voor verbinding, ontmoeting en beweging, in en rond het park. Aan de hand van foto's, verhalen, beelden, info en beweging brengen we mensen samen in het park.

Voeg een leuke foto toe of mail ons die nadien. Dit maakt jouw idee aantrekkelijker!

Wat is het TOTALE budget voor jouw idee?

6000

Wie dient het idee in?

een vzw

Wat is de naam van de feitelijke vereniging of vzw?

SAAMO Antwerpen vzw

Wie krijgt het budget?

de bewoner/organisatie krijgt het budget, want voert alles uit (in overleg met district)

In welke postcode(s) vindt jouw idee plaats? (meerdere keuzen mogelijk)

2020

Geef wat meer uitleg over de plaats.

Kielpark

 

Wat ga je doen en waarom?

In het druk bebouwde Kiel, is het Kielpark een van de enige grote groene en publiek toegankelijke open ruimte. Een plek van goudwaarde voor de buurt, met zeer veel potentieel. Deze groene oase blijft helaas grotendeels onderbenut. Met dit project willen we specifiek inzetten op het samenbrengen van mensen in het park. We willen zodoende het park uit de anonimiteit halen en opnieuw levendig maken.

Door de ingangswegen van dit prachtige park zichtbaar te maken en te voorzien van de nodige informatie, alsook te verbinden met aangeduide wandelingen, die tevens als loopparcours gebruikt kunnen worden. Deze wandelingen voorzien we van mooie, artistieke bewijzeringen. Gedurende deze wandelingen komen de mensen tal van artistieke, historische en informatieve elementen, over het park en omgeving tegen.

Samen met de buurt, haar bewoners en de parkbezoekers, maar ook organisaties en partners uit de buurt, organiseren we op wekelijkse basis participatiemomenten in het park. Aan de hand van laagdrempelige open ontmoeting, gesprekken, workshops en creatie-groepen, werken we samen aan de vormgeving van deze wandelingen en de inhoud. We brengen mensen vanuit de hele buurt samen op een laagdrempelige en participatieve manier, om mee na te denken en het project mee uit te werken. Op deze manier is het een project van de hele buurt, op maat van de hele buurt en uitgevoerd door de hele buurt.


Hoeveel budget heb je nodig voor investeringen?

4000

Geef wat meer uitleg over deze investeringen.

Marialen


Hoeveel budget heb je nodig voor de werking? Bijvoorbeeld voor workshops, eten en drinken, promotie en communicatie, klein materiaal, vrijwilligers- of artiestenvergoedingen,…

2000

Geef wat meer uitleg over je werkingskosten.

Inhuren van artiesten en kunstenaars om mee te werken aan het artistieke luik.

Ondernemingsnummer | enkel nodig voor vzw’s

0425.500.396