home-page
Terug naar het overzicht

Mensen samenbrengen - € 175.860

4 × Multiculturele feesten

Korte omschrijving

4 multiculturele feesten organiseren waar mensen van verschillende achtergronden samen kunnen komen il van elkaar te leren en plezier te hebben. 

Wat is het TOTALE budget voor jouw idee?

10000

Wie dient het idee in?

een feitelijke vereniging

Wat is de naam van de feitelijke vereniging of vzw?

De Toekomst 

Wie krijgt het budget?

de bewoner/organisatie krijgt het budget, want voert alles uit (in overleg met district)

In welke postcode(s) vindt jouw idee plaats? (meerdere keuzen mogelijk)

2030

Geef wat meer uitleg over de plaats.

De locatie bevindt zich in Luchtbal, op een park waar kinderen kunnen spelen en er voldoende ruimte is voor samenkomsten. Het lijkt een ideale plek voor sociale bijeenkomsten en activiteiten voor zowe

Wat ga je doen en waarom?

Ik wil graag een gemeenschapsgevoel creëren en mensen samenbrengen voor een feest dat zowel kinderen als volwassenen zal vermaken. Het is belangrijk voor mij om een sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar we samen plezier kunnen maken en ontspannen. Door dit feest te organiseren, hoop ik dat we sterke banden kunnen opbouwen binnen onze gemeenschap en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren voor alle deelnemers.

Welke valkuilen zie je?

Slecht weer kan het evenement verstoren en het comfort van de deelnemers beïnvloeden. Het is slim om een plan B te hebben, zoals een tent huren of activiteiten naar binnen verplaatsen. Het is ook handig om deelnemers vooraf te informeren over mogelijke weersomstandigheden.

Welke stappen ga je zetten, wanneer en met wie?

1. **Planning:** Bespreken met de vrijwilligers wat er moet gebeuren en een gedetailleerd plan maken voor het evenement, inclusief activiteiten, benodigdheden en taken.

 

2. **Taken toewijzen:** Specifieke taken toewijzen aan elke vrijwilliger op basis van hun vaardigheden en interesses, zoals het opzetten van activiteiten, het regelen van catering, het verzorgen van promotie, enzovoort.

 

3. **Voorbereiding:** Alle benodigde materialen verzamelen en  ervoor zorgen dat alles klaar is voor het evenement.

 

4. **Uitvoering:**  Het evenement op de geplande dag opzetten en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Met de vrijwilligers coördineren om ervoor te zorgen dat elke taak wordt uitgevoerd zoals gepland.

 

 


Hoeveel budget heb je nodig voor investeringen?

8000

Geef wat meer uitleg over deze investeringen.

Activiteiten en entertainment, catering, promotie (flyers, posters,...), benodigdheden 


Hoeveel budget heb je nodig voor personeel (in dienstverband of freelance)?

500

Geef wat meer uitleg over je personeelskosten.

Het personeel bij het evenement zal zich bezighouden met taken zoals registratie en ontvangst van gasten, begeleiding van activiteiten en het verlenen van gastvrijheid en klantenservice. Ze zullen ook helpen bij de catering. Doel -> soepele ervaring

Hoeveel zal er in TOTAAL gewerkt worden?

10% ofwel 1/10de (gemiddeld 3,8u/week)


Hoeveel budget heb je nodig voor de werking? Bijvoorbeeld voor workshops, eten en drinken, promotie en communicatie, klein materiaal, vrijwilligers- of artiestenvergoedingen,…

8000

Geef wat meer uitleg over je werkingskosten.

De workshops kunnen verschillende activiteiten omvatten, zoals knutselen, sport, muziek en educatieve sessies. Knutselworkshops kunnen gebruikmaken van materialen zoals verf, papier, klei en andere knutselbenodigdheden.